Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Sony CD-R 700MB 48x, 50ks

Přidat recenzi

CD-R médium - Sony - CD-R

50 disků CD-R s kapacitou 700 MB (80 minut) ve vřetenovité krabičce. Disky jsou dodávány ve vřetenovité krabičce, kterou lze pohodlně uložit. Vysoce kvalitní disky jsou skvělou... více »

Kde koupit

Doporučuje produkt

kvalita za dobrou cenu

Anonym

Přidáno: 23. července 2011

(Upraveno 23. července 2011)

Zakoupeno v Alza.cz

dosud nepoužito, nemohu hodnotit.

potacel

Přidáno: 16. května 2011

Zakoupeno v Alza.cz

• Vybrané disky jsou levné a pro mou potřebu naprosto vyhovujicí

Doporučuji k vypalování hudebníchsouboru.Mně se velmi osvědčily.

pavel

pavel

Přidáno: 5. ledna 2011

• veký počet kusů v jednom
  • tychlost narhávání dat
  • na jedno cd až 80 minut videa a 700 MB dat
  • jsou citlivé - snadno se poškrábou

tyto cd jsem si koupil na internetovém obchodě, protože vím že je o dost více výhodnější koupit 50 ks v jednom než abych to kupoval po jednom, přičemž jedno cd stojí 6 kč. a jsem spokojený, jenom je potřeba být více opatrný, protože jsou hodně citlivé a snadno se poškrábou, nebo při pádu prasknou. já osobně mám tedy radši firmu VERBATIM , ale tyto od sony byly o dost levnější tak jsem nezaváhl a koupil je. opravdu doporučuji,

Mistr

Mistr

Přidáno: 10. března 2010

• cena
  • ne moc dobře lisované cd disky

U těchto cd disků je výhoda že jsou levné,mají 700 megabitů zaznamu ale tyto cd disky se spíše hodějí na programy a Mp3 písničky protože jejich velikost neni velika jsou vyrobeni z tvrdšího plastu takže jsouvíce poškrabatelná než třeba dvd od Verbatim,tyto lisované cd disky jsou velmi rychle se odlupující z povrchu průhledného plastu,tyto cd bych doporučil ale z větší opatrností zacházení a ukládání.

• Ano (1)
BOGII

BOGII

Přidáno: 31. ledna 2010

• 50 ks v balení
  • cena (velmi nízká)
  • známá značka sony

Tyto cd se hodí na zaznamenávání všemožných medii jako jsou třeba filmy,hudba nebo třeba seriály.CD mají elikost 700 mb takže zde dáte maximálně jeden film ,možná ten film budete musetrozděli na dvě CD.Toto balení 50 kusu cd doporučuji všem co nechtějí flash disk

• Ne (1)
Adele.xy

Adele.xy

Přidáno: 31. ledna 2010

• poměrně kvalitní

Jedná se o kvalitní datová média, která vydrží opravdu dlouho. Jsou podporována ve všech CD mechanikách a zápis na ně je opravdu rychlý, přičemž jejich cena je velice příznivá. Sám mám na těchto médiích uloženo spoustu dat, která na nich drží již spoustu let a nejspíše i mnoho dalších budou.

Zobrazuji 1 - 7 ze 7 recenzí