Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Verbatim DVD+R 4,7GB 16x, 50ks

Přidat recenzi

DVD - Verbatim - DVD-R - Printable

Typ média: DVD+R Kapacita média: 4,7 GB DVD+R Wide Inkjet Printable No ID Brand Média Verbatim DVD+R používají technologii AZO společnosti Verbatim, která zaručuje špičkovou... více »

Kde koupit

Ověřený zákazník Aukro.cz

motorhead_2009

Přidáno: 3. října 2010

Zakoupeno v Aukro.cz

• vše v pořádku,perfektní obchod a vše co se zbožím souviselo.

Roman Matoušek

Roman Matoušek

Přidáno: 25. července 2010

Nebudu uvádět žádné pro ani proti. Byl jsem vždy s tímto výrobcem medií spokojen, nicméně v poslední době jsem si dvakrát za sebou koupil balení po 50 ks DVD-R Verbatim a nevypálil jsem téměř ani jeden kus. Myslím, že dvě se povedli, ale vypalování trvalo něco kolem 1,5 hod. Otázka také je jak dlouho to vydrží na takovém mediu na které zápis trvá tak dlouho. Možnost, že bych měl chybu na hardweru je naprosto vyloučena, protože když jsem si po špatných zkušenostech zakoupil jiné disky např Sony nebo TDK vše bylo v pořádku. Možná jde o náhodu, ale rozhodně Verbatim už v mém případě není nejlepší výrobce tohoto zboží.

Peter Griffin

• Bezpečný způsob zálohování dat
  • Ověřená značka
  • Veliká kvalita
  • Pokud nemáte pořadník, budou se Vám DVD velice špatně skladovat

DVD značky Verbatim jsou velice známé levné a kvalitní. Za tři sta padesát korun dostanete komplet padesáti DVD, tj. v přepočtu zhruba 7 korun na jedno DVD, což je naprosto skvělý poměr. Já osobně nemám problém se skladováním dat, jako jsou hudba, filmy etc, ale na zálohování těch opravdu důležitých není nic lepšího než DVD, které téměř nikdy nemůže být napadeno virem a data skladujete v bezpečí v krabičce doma. Toto balení má pouze samotná DVD bez obalu, s čímž musíte počítat a koupit na ně pořadník, protože pokud by vám válela samostatně po domě; pokoji je veliká možnost poškození a následné ztráty dat. Nikdy jsem s těmito DVD neměl problém, každému mohu doporučit.

kriol

nováček

kriol

Přidáno: 22. dubna 2010

• klasická DVD ve velice cenově výhodném balení po celkem padesáti kusech
  • Verbatim je kvalitní značka
  • vypalování je rychlé
  • malá kazivost DVD
  • klasická kapacita
  • po čase disky nejdou číst, ale to je zcela normální u všech druhů DVD

Tak když potřebuji vypálit nějaká data například pro zálohu mého počítače, tak volím značku Verbatim stejně jako mí rodiče a většina známých, protože jsme s ní nejvíce spokojeni. Ostatní značky nám nevyhovují, protože se často stávalo, že úplně nový disk byl nepoužitelný pro zapsání jakýchkoliv dat nebo že data byla jen malinkatými škrábanečky zcela zničena nebo ještě hůře - špatně vypálena již od začátku i po důležité kontrole dat. Tato sada padesáti kusů vychází nejvýhodněji, je vhodná jak pro vypalování filmů, programů, tak i fotografií nebo vaší hudby. Doporučuji vyzkoušet všem.

Zobrazuji 1 - 7 ze 7 recenzí