Recenze Verbatim DVD-R 4,7GB 16x, 25ks
- Pozitivní (123) |
- Kritické (6) |
- Odborné (0) |
- Video (0)
- Je to značka - tradice...
- Jedno jsem zkazil - nicméně to bylo zřejmě tím, že můj počítač nestíhá tak rychle vypalovat.
DVD Verbatim jsem si vybral proto, že Verbatim považuji za značku, která již má tradici. Protože jiné značky prakticky nekupuji, nemohu bohužel poskytnout srovnání s jinými značkami.
- dvd přehrávač LG je nepřijme
vždy jsem kupovala SONY dvd-r a nikdy se nestalo, že by mi je přehrávač nevzal
poprvé jsem koupila tyto Verbatimky a jsou na vyhození
jak je možné že mi jeden film naprosto stejným způsobem vypálený funguje na DVD-R SONY a nefunguje na DVD-R Verbatim? Vypalovala jsem na 5 x, ani jedno dvd-r přehrávač nevzal, takže letí zbytek do koše a už nikdy více!!
- levná media DVD a to právě pro mne-důchodce!
- Došlo bohužel u ext.disk 1TRB k závadě a to po 12 měsíčním provozu.Mám ohrožení smazání dat mé amatérské videopráce od r. 1993 !?!?! Bude záležet na servisu.
....nevím, zda mi bude vyměněn, ale to mi "řekne" čas!
- Kvalita za rozumnou cenu
- Výhodné balení
Používám je už několik let a za celou dobu se mi stalo snad jen dvakrát, že se nepovedl zápis. U potisknutelných pak hodnotím kladně také možnost vytvořit si popis disku, popř. ho doplnit nějakým obrázkem a to vše ve velmi slušné kvalitě. Dporučuji!
- Dobrá cena
- Vysoká kvalita
- Bezproblémovost
- Funkčnost
- Celková spokojenost
- Klasické/Printable i Lightscribe
Pro mě ideální DVD disky. Jsou levné, bezproblémové, snad jednou se mi stalo, že by byl disk vadný. Disky jsou až šestnáctirychlostní (stejně používám raději osmirychlostní). Verze printable i lightscribe jsou stejně cenově dostupné a přijatelné a co se funkčnosti týče, zatím jsem slyšel samou chválu. Využívám jen klasickou verzi a teď zkouším Lightscribe a jsem spokojen jak s kvalitou Lightscribe vrstvy, tak kvalitou záznamu. Kamarád využívá v práci často několik Printable verzí a říkal, že také ideální.
Z důvodů potřeby tohoto produktu jsem se rozhodl pro nákup u Alzy. MYximálně mi vyhovuje provést specifikaci produktu v klidu a pak si jen dojít vyzvednout zboží do příjemného prostředí. Nejen příslušenství, ale i výpočetní technika nakoupená u Alzy splňuje očekávání za rozumnou cenu.
- nejsou chybové,vyhovují mi jak kvalitou,tak cenou
- nemám nic proti
jsem velice spokojena,doporučuji i ostatním.V době inernetového nakupování,kde je spousta podvodníků na klienty,vím,že u Alzy jsem v bezpečí a přesvědčila ksem se,že je to velmi solidní a spolehlivá firma,na kterou se mohu bez obav vždy obrátit.