Nejnovější recenze ze sekce Média pro vypalování
- U nového NTB s WIN10/64, jsem potřeboval vytvořit opravný disk. Na běžné DVD 4,7 GB se to nevešlo. Ale pozor, k uložení došlo ve dvou dávkách, disk je dvouvrstvý!!!!!
bez chyby
bez chyby
- Bezchybné fungování zápisu= ani jeden zmetek.
- Omezená dostupnost a stále vysoká cena.
Milleniata disc je jedinou variantou k trvalému uchování dat, ostatní běžně dostupné zapisovatelné a přepisovatelné disky (vyjma magnetooptických) mají záznam na fotocitlivé vrstvě, což se s časem určitě degraduje. Ony budou stále čitelné ale informace se postupně vytrácí, takže je nutná neustálá re-archivace na nová media, což M-disc umožňuje natrvalo. Zatím je to komerčně nejdostupnější metoda, jak si uchovat cenná digitální data.
- Kvalitní médium
Vše je OK.
Nemám žádné připomínky
Nemám žádné připomínky
Verbatimky upřednostňuji, mám s nimi dobré zkušenosti
Jsem s prod uktem spokojen.
Jsem s produktem spokojen.
- jedny z mála spolehlivých médií, co na trhu zbyly
- dobrá cena při 50 ks
Z asi 200 ks za několik let mám 100% úspěšnost zápisu i namátkového čtení po čase. U levných médií jiných značek se to říct nedá. Natož u DL nebo TL disků.
- ideální archivační BD-R s velkou kapacitou
Běžný výrobek.
Běžný výrobek.
- Dvouvrstvé DVD
- Opravdu vysoká kapacita disku
- Kvalitní
- Krásný vzhled média
- Pokud nevypalujete, dají se použít i jako ozdoba
- Vhodné i pro plašení ptáků na pole
- Opravdu robustní obal disků
Tato dvouvrstvá média naprosto splnila má očekávání, jak jsem koupil, tak jsem neprohloupil
Na médium se vešla naprosto celá, legálně stažená, oficiálně aktivovaná, kopie systému Windows 10, opravdu ani trochu Windowsů nechybělo
Pokud nevypalujete, můžete disky použít např. na zastrašování ptáků na poli, případně zahrádce - na vesnicích se to takto dělává
Disky vypadají krásně a jedinečně
kupujeme dlouhodobě, bez problému
- Rychlost zápisu, rychlost čtení
Plní svoji funkci. Spokojenost.
- bez závad
Dá se na něj zapisovat. Ještě aby ne.
DLOUHODOBÁ DOBRÁ ZKUŠENOST